Avoimet työpaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT 2019, huom! ikäraja 14-19 -vuotta!

Tällä sivulla ilmoitetaan avoimista Nuori työ -työpaikoista.Työpaikkoja voivat hakea 14-19 -vuotiaat nuoret. Nuoren tulee olla 14 vuotta täyttänyt työn alkaessa ja työsopimus päättyy, kun nuori täyttää 20 vuotta.

Kaikki työpaikat eivät tule haettaviksi tätä kautta, vaan nuori ja työpaikka voivat sopia työstä myös suoraan ja ottaa sitten yhteyttä Nuori työ -yhteyshenkilöihin työsopimuksen tekoa varten.

3-5 NUORELLE MAISEMANHOITOTYÖTÄ

Vanha-Olkkolan tila Sysmän Nuoramoisissa tarvitsee 3-5 nuorta henkilöä perinnemaiseman kevyeen hoitotyöhön ma-pe 8.7-12.7. 2019 välisenä aikana, mahdollisesti pidempäänkin. Päivittäinen työaika on suht. vapaasti sovittavissa.

Yhteydenotot Kristiina Fromholtz-Mäki 040-0933639, puhelut varmimmin  klo 7.30-8 tai 11-11.30 tai illalla klo 1930-20 tai sähköpostitse kristiina.fromholtz-maki@pp1.inet.fi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

KODIN SIIVOUSTA SEKÄ PIHA- JA MAALAUSTYÖTÖ NUORELLE

Kesäksi tuntitöitä tarjolla nuorelle, joka on reipas, luotettava ja oma-aloitteinen. Tehtävä sisältää sopimuksen mukaan kodin siivousta sekä piha- ja maalaustyötä. 

Työtä on tarjolla koko kesäksi ja mahdollisuus myös jatkaa syksyllä koulun ohessa 2-4krt/kk. Työtunnit on mahdollista sopia hyvin joustavasti. 

Minimi on 3h/vko kodin perussiivousta ja lisäksi mahdollisuus kesällä viikon jakso, jolloin 30h/vko mm. kasvien istutusta. 

Työsopimus ja palkkaus Sysmän kunnan NuoriTyö-sopimuksen mukaisesti. 

Työpaikkana yksityiskoti, sijainti noin 16km Sysmän keskustasta ja 8km Hartolan keskustasta. 

Kysythän rohkeasti mikäli kysyttävää löytyy ja työnteko kiinnostaa! Työpäivät ja tehtävät sovitaan yhdessä. 

Yhteydenotot sähköpostitse 

Lilli.rantahakala(at)gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------