Avoimet työpaikat

kesä 2022

ILOLAINN HAKEE KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Olet suurella sydämellä ASIAKASPALVELIJA. Tähän toimenkuvaan kuuluu liuta työtehtäviä mutta koskaan et ole yksin!

Et myöskään pitkästy, koska päivässä kerkeät tekemään niin montaa erilaista tehtävää ja asiakaspalvelutilannetta, eikä mikään päivä ole toisensa kaltainen. Lupaamme sinulle; mukavat työkaverit ja äärettömän kauniin ja menevän kesätyöpaikan. Saat olla ylpeä työpaikastasi ja siitä, että kuulut Innin tiimiin!

Erilaisia pisteitä joihin tarvitsemme töihin juuri SINUA:

-Jäätelökioskille kaksi henkilöä; pyörittämään omatoimisesti kioskin jäätelömyyntiä mutta tarvittaessa osallistuu kahvilan työtehtäviin.

-Kahvilatyöntekijöitä useita henkilöitä ; tärkeimmät työtehtävät ovat astiahuolto, kassatyöskentelyn alkeet, erikoiskahvien valmistus ja asiakaspalvelu sekä liuta vaihtelevia siivoustoimia terassin ja kahvilan toimintojen ympärillä. Lisäksi erilaiset ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät; lämpimien tuotteiden valmistaminen puolivalmisteista sekä vitriinituotteiden täyttäminen ja esille laitto.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, toki jos sitä on niin se luetaan hyödyksi. Tärkein ominaisuutesi on ennakkoluulottomuus ja ohjeiden mukaan toimiminen, omatoimisuus seuraa niiden perässä – näillä pääsemme pitkälle unohtumattomassa Ilola Innin kesässä! 

Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää ja hygieniapassia.

Laita hakemuksesi HETI info@ilolainn.fi, otamme sinuun yhteyttä pian ja jos mikään askarruttaa mieltäsi niin soita minulle puh. 050 3381291 Satu Ärling, vastaan aina tai soitan takaisin pikimmiten. 

työpaikan osoite: Suopellontie 703, Sysmän keskustasta matkaa 7 km.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RTK-PALVELU OY SYSMÄN YKSIKKÖ HAKEE KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme nuoria kesätyöntekijöitä ulkoaluehuoltoon.

Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Viherpalvelun tehtävissä ajokortti ja kokemus viher- sekä ulkoalueidenhoidosta ja etenkin konetöistä on plussaa, mutta ei välttämätön. Jos olet yli 19-vuotias, niin sopimus on mahdollista tehdä suoraan RTK:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Anssi Sarmala 044 412 4207 tai Merja Virtanen puh 044 765 7719

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TORIN JÄÄTELÖKIOSKILLE ETSITÄÄN KAHTA MYYJÄÄ

Torin jäätelökioskille etsitään kesäksi kahta reipasta kesätyöntekijää. Työt alkaVAT 6.6. ja jatkuvat 13.8. asti. Sunnuntait ovat vapaat. 
Lisätietoja Päivi Hopeasaari 050 5929 717

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------