Avoimet työpaikat

CAMPING SYSMÄ HAKEE KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Reippaalle oma-aloitteiselle nuorelle kesätyöpaikkoja avoinna.

Työ pääsääntöisesti mökkien ym siivousta. 

Mahdollisuus eripituisiin  työsuhteisiin.

Työpaikka: Camping Sysmä, os. Huitilantie 3, Sysmä

Lisätietoa mialta p. 0400858596 

Vapaamuotoinen työhakemus mia.karkkainen@gmail.com 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PINXINMÄKI HAKEE KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

kahvila-ravintola, taidenäyttely Pinxinmäki hakee jälleen joukkoonsa reippaita ja palveluhalukkaita tekijöitä kesäksi 2020. Etsimme joukkoomme:

kokkeja → yli 16v, alan opiskelijoita
tarjoilijoita → yli 16 v, alan opiskelijoita
harjoittelijoita 15-19 v
taidetalovahtimestareita 15 – 19 v
kaikilta vaaditaan hygieniapassi sekä tarjoilijoilta anniskelupassi

työpaikan osoite; Suopellontie 644, Sysmä, noin 6 km Sysmän keskustasta
Työt alkavat pääsääntöisesti kesäkuun alussa ja loppuvat elo-syyskuussa. Kun sinä huolehdit omasta jatkuvasta positiivisesta osallistumisestasi, me huolehdimme töihin perehdyttämisestä ja oikeista välineistä taataksemme yhdessä vieraidemme viihtyvyden ja oikeat kokemukset.

Kiinnostaako? Ole yhteydessä Juha Rantasen kanssa. +358451060737 tai juha.tobolete@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TYÖTÄ REIPPAALLE JA OMA-ALOITTEISELLE NUORELLE

Työ on ostostilausten käsittelyä sekä ostosten keräämistä, työhön perehdytetään työn alkaessa.

Työ alkaa heti ja työ on päivätyötä 4-6 tuntia päivässä arkisin.
Yhteydenotot:  kauppias Miika Ihander, puh 040 566 5444 tai sähköpostiin miika.ihander@k-supermarket.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TYÖNTEKIJÄKSI KIRPPUTORILLE

Sysmän kehitysvammaisten tuki ry:n tarkoituksena on alueensa kehitysvammaisten ja heidän perheidensä elämänlaadun ja yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen. Toimintansa ylläpitämiseksi Skt ry harjoittaa kirpputoritoimintaa.

Sysmän kehitysvammaisten tuki ry hakee oma-aloitteista kesätyöntekijää, eli sinua, joka haluat työskennellä myös asiakaspalvelutehtävissä. Oma-aloitteellisuudella tarkoitamme kykyä huomioida ympäristöä ja kiinnostusta hyvän asiakaskokemuksen luomiseen. Työntekijänä sinun on oltava rehellinen (rahan käsittely) ja täsmällinen (mm. työajat ja yleiset työn tekemisen käytännöt). Aiempi työkokemuksesi alalta on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Työpaikan osoite: Sysmäntie 47, Sysmän keskustassa. 

Työaika: 24h/vko. Työaika on sidoksissa kirpputorin aukioloaikoihin. (ti-la, ma-pe 11-16 ja la 11-15). Työn kesto kahdeksan viikkoa, tai sopimuksen mukaan. Kirpputori on nyt ollut suljettuna. Suunnitelmanamme on avata kirpputori jälleen kesäkuun puolen välin tienoilla, ellei pandemiatilanne muutu. Haluamme huolehtia myös työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä. 

Työtehtävät ovat monipuoliset: mm. asiakaspalvelu, kirpputorin siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen, hinnoittelu.

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se viimeistään 29.5.2020.

email: nanci.catti@gmail.com

tai perinteisellä kirjepostilla

Sysmän kehitysvammaisten tuki ry

Sysmäntie 47

19700 Sysmä

Lisätietoja saa soittamalla sihteerille,

Tarja Hallavainio 050 412 6456

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KEIKKATYÖTÄ AHKERALLE NUORELLE

Lyhyitä työkeikkoja ja työtehtävät vaihtelevat. Työtehtävät ovat enimmäkseen fyysisiä ulkohommia mm. ulkopintojen maalaamista, ikkunanpesua, pensaiden istutusta, risusavottaa. Työtehtäviin perehdytetään työn alkaessa. Lisähommia voi kesän/syksyn mittaan löytyä innostuksesi ja taitojesi mukaan. 
Työkeikat sovitaan yhdessä ja työaika 3-6 tuntia kerrallaan arkisin. 
Työpaikkana kotitalous, joka sijaitsee noin 15km Sysmän keskustasta Hartolan suuntaan. Omasta kulkuneuvosta on etua, mutta älä anna sen puuttumisen olla este ja mietitään kyytimahdollisuuksia. 

Ota yhteyttä:

Mikko Rantahakala

Mikko.rantahakala@gmail.com

0407502011

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------