e-sysmäläisyys tuo Sysmän kännykkääsi

19.03.2019 14:22

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Palvelut

Kukkivatko krookukset jo Sysmän raitilla ja onkohan Majutvesi jo sulanut? Mistähän löytäisin pelikaverin ja onkohan tenniskenttä jo auki – entäs latuverkon tilanne? E-Sysmä -palvelun kautta Sysmän ystävä voi olla osa paikallisyhteisöä ilman, että hänen tarvitsee olla fyysisesti Sysmässä. Palvelun avulla voi verkottua muiden kanssa, olipa kyse kesälomasuunnitelmasta tai palvelujen ostamisesta. E-sysmäläinen saa käyttöönsä Sysmän parhaat vinkit, kuulumiset ja palvelut.

Kuka tahansa suomalainen yksityishenkilö tai yritys voi liittyä e-sysmäläiseksi. e-Sysmä palvelu tarjoaa digitaalisia palveluja kotikunnasta riippumatta. Palvelu sijaitsee verkossa osoitteessa www.esysma.fi ja sinne kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla virallisesti tunnistautumalla (suomi.fi) ja jatkossa käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Viranomaisasioinnissa tunnistautuminen tapahtuu aina uudelleen.

Aloitusvaiheessa e-Sysmästä löytyvät mm. sähköiset lomakkeet sekä ajan- ja tuotteen/palvelun varausominaisuus. Asioida voi niin kunnan kuin yritysten ja yhdistysten kanssa. E-sysmäläiset voivat myös lähettää viestejä sekä viranomaisille että toisilleen. Digitaalinen palvelu parantaa ja nopeuttaa asiointia, mutta Sysmän kunta tarjoaa toki jatkossakin mahdollisuuden myös fyysiseen asiointiin.

Hanketta rahoittaa Päijät-Hämeen liitto ja Sysmän kunta. Hankkeen kesto on 31.3.2019 asti ja sen jälkeen palvelu jää e-sysmäläisten käyttöön ja edelleen kehitettäväksi. Palvelun sisältöä täydennetään ja parannetaan saadun palautteen perusteella.

 

Lisätietoja antaa:

Hankkeesta yleisesti: Projektipäällikkö Juri Nieminen, 044 978 4124, juri.nieminen@kuntavelho.fi

Teknisestä ratkaisusta: Asiakasvastaava Elina Vehniäinen, 044 781 0039, elina.vehniainen@cubescom.fi

Päijät-Hämeen liitto Sysmän kunta