Kyydit Esysmä -palvelu avattu

29.03.2019 12:47

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

Saapumassa Sysmään tai lähtemässä Sysmästä jonnekin. Voit pyytää tai tarjota kimppakyytiä ja ottaa tavaraa kyytiin. Joukkoliikenteen toimijat voivat näyttää omat vuoronsa, olipa kyse vakiovuoroista, koulukyydeistä, yhden suunnan paluureitistä muuten tyhjällä autolla, linja-autoista tai takseista. Sysmän kunnan kutsuliikenteen ja liikennöitsijöiden tiedot näkyvät myös palvelussa.

Maaseudun kuljetuspalvelujen digipilotti -hanke on hyvin pienen budjetin lyhyt kokeiluhanke, joka osoittaa, että teknisen alustan voi toteuttaa erittäin pienellä budjetilla. Kuka tahansa liikennöitsijä tai yksityishenkilö voi käyttää palvelua. Palvelu sijaitsee verkossa osoitteessa https://kyydit.esysma.fi ja sitä voi käyttää kirjautumatta, mutta pääkäyttäjä valvoo sisällön asiallisuutta. Sisältöä voidaan kehittää näyttämään vaikkapa pyöräilyreittejä ja -tapahtumia.

Hanketta rahoittaa Päijät-Hämeen liitto ja Sysmän kunta. Hankkeen kesto on 31.3.2019 asti ja sen jälkeen palvelu jää käyttöön ja edelleen kehitettäväksi. Palvelun sisältöä täydennetään ja parannetaan saadun palautteen perusteella.

 

Lisätietoja antaa:

Hankkeesta yleisesti: Projektipäällikkö Juri Nieminen, 044 978 4124, juri.nieminen@kuntavelho.fi

Teknisestä ratkaisusta: Asiakasvastaava Elina Vehniäinen, 044 781 0039, elina.vehniainen@cubescom.fi

Päijät-Hämeen liitto Sysmän kunta