Liikuntatoimen avustukset

Liikuntatoimen avustusten hakuaika on 6.3.-2.4.2019. Avustusta voi hakea sähköisesti esysmä -järjestelmän kautta tai perinteisellä paperilomakkeella.

Lisätietoja nuoriso- ja liikuntapäällikkö Tuija Pessa, p. 044 7134533 tai tuija.pessa@sysma.fi

esysma -sivustolle

TULOSTETTAVA AVUSTUSHAKEMUS

Hyvinvointivaliokunnan avustukset julistetaan haettavaksi 2.4.2019 klo 15 mennessä.

Nuoriso- ja liikuntatoimen kaikkia avustuksia haetaan samalla kertaa seuraavasti:

Nuoriso- ja liikuntatoimen yleisavustusta haetaan vuodelle 2019.

Kohde-, koulutus- ja tapahtuma-avustusta haetaan vuoden 2018 toteutuneisiin kuluihin tositteita vastaan.

Hakemukseen liitetään yhdistyksen viimeisin tarkastettu ja hyväksytty tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja seuraavan toimintakauden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Avustuksia haetaan nyt ensimmäistä kertaa sähköisesti. Sähköiseen hakuun pääsee Sysmän kunnan kotisivulta www.sysma.fi, siellä on linkki eSysmä –sivustolle, josta löytyy kohta sähköiset lomakkeet. Avustushakemuksen pääsee täyttämään tunnistautumisen jälkeen (pankkitunnukset). Ensisijaisesti avustuksia haetaan sähköisesti. Jos se jostain syystä ei ole mahdollista voi kunnan liikunta- ja nuorisotoimen kotisivulta tulostaa paperilomakkeen.

Lisätietoja nuoriso- ja liikuntapäällikkö Tuija Pessa, p. 044 7134533 tai tuija.pessa@sysma.fi

Hyvinvointivaliokunta jakaa harkinnanvaraisia
liikunta-, nuoriso- kulttuuritoimen kannustusstipendejä nuorille urheilijoille, seura-aktiiveille ja harrastajille. Ehdotuksia palkittavista perusteluineen pyydetään sähköpostilla liikunta- ja nuorisotoimen ehdotukset: tuija.pessa@sysma.fi  ja kulttuuritoimen ehdotukset tuula.makinen@sysma.fi 2.4.2019 mennessä.

Sysmässä 6.3.2019       Hyvinvointivaliokunta