Sosiaaliasiamies

Sosiaaliasiamies edistää sosiaalihuollon asiakkaina olevien kuntalaisten oikeuksia ja niiden toteutumista sosiaalihuoltoon liittyvissä asioissa.

Sosiaaliasiamies antaa neuvontaa, avustaa kuntalaisia sosiaalihuoltoa koskevien muistutuksien tekemisessä ja tiedottaa näiden oikeuksista sosiaalihuollon asiakkaina. Hän seuraa sosiaalihuollon asiakkaina olevien kuntalaisten oikeuksien ja aseman kehitystä ja antaa siitä vuosittain selvityksen kunnanhallitukselle. Sosiaaliasiamies ei tee päätöksiä eikä myönnä etuuksia. Hän on puolueeton toimija, joka ei aja kuntalaisten asiaa oikeudellisesti, vaan toimii neuvoa antavasti. Sosiaalialan osaamiskeskus Verso tuottaa sosiaaliasiamiespalvelun Sysmän kunnalle.

Palvelun tuottaa Terveystalo Oy alihankintana Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä:ltä.

Tarja Laukkanen
+358 44 729 7989
tarja.laukkanen@phhyky.fi

Sosiaaliasiamies

Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista
Sosiaaliasiamies
Puh. +358 44 729 7989
Maksullinen
maanantai-torstai
09:00 - 12:00
Salatun sähköpostin lähettäminen sosiaaliasiemiehelle

Kirjoita avautuvan näytön ylimpään kenttään oma sähköpostiosoitteesi, johon saapuu turvapostipalvelimelta lähetyksesi vahvistuspyyntö.

Kirjoita viesti ja liitä mahdollinen liite/liitteet.

Voit hyväksyä viestille ehdotetun salasanan tai vaihtaa tilalle oman salasanan. Salasana toimitetaan vastaanottajan matkapuhelimeen automaattisesti tekstiviestillä.

Klikkaa ”lähetä”.

Turvapostipalvelimelta saat vahvistuspyynnön sähköpostiosoitteeseesi, joka sinun pitää vielä kuitata klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Viesti lähtee vastaanottajalle vasta tämän kuittauksen jälkeen!

https://www.turvaposti.fi/viesti/sosiaaliasiamies.phhyky