Terveystalo Sysmässä

04.03.2019 14:55

Kategoria:

Terve! 

Attendo ja Terveystalo ovat 28.12.2018 allekirjoittaneet kauppakirjat Attendo Terveyspalvelujen myymisestä Terveystalolle. Tämä tarkoittaa sitä, että Sysmän sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa jatkossa Terveystalo. Tämän viestin tarkoitus on kertoa, mitä yhdistyminen sysmäläisille tarkoittaa. Olennaisinta on, että yrityskaupalla ei ole vaikutusta sopimukseen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta, eli palvelut ja aukioloajat säilyvät ennallaan. Yrityskauppa ei myöskään vaikuta henkilöstön työsuhteisiin. 

Terveystalo on suomen suurin terveyspalveluja tuottava yksityinen yritys. Olemme vahvasti suomalainen, omistuksestamme yli 80 prosenttia on kotimaista. Meille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus. Näin ollen Sysmän sote-palvelut siirtyivät vahvempaan kotimaiseen omistukseen. 

Kunnan terveyspalvelujen internet-sivut (terveys.sysma.fi) jatkavat entisessä muodossa ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat yhteys- ja muut tiedot. Sivujen ulkoasu tulee muuttumaan Terveystalon ilmeen mukaiseksi kevään aikana. Samoin toimipisteiden kyltit ja muu Attendon materiaali muutetaan Terveystalon ilmeen mukaiseksi kevään aikana. 

Epäkohtia on viime kuukausina noussut esiin eri hoivapalveluita tarjoavien yritysten toiminnassa ympäri maata. Tarkastamme myös käyttämiemme alihankkijoiden toimintaa ja varmistamme riittävien valvontaprosessien olevan käytössä osana jatkuvaa laadunvalvontaa. Kun käytämme alihankkijaa vastaamme siitä, että palvelu tuotetaan lakien ja asetusten mukaisesti. 

Sysmän kunnan palveluista vastaava johtajana aloittaa 1.3.2019 Tarmo Pekola. Voit ottaa minuun yhteyttä, mikäli haluat keskustella Sysmän sosiaali- ja terveyspalveluista. Sähköpostiosoitteeni on tarmo.pekola@terveystalo.com 

Orastavaa kevättä Sysmään!

Näytteenotto