Tilat ja laitteet

TIETOKONEET

Kirjastossa on asiakaskäytössä 10 tietokonetta, joissa kaikissa on internet-yhteys ja Office-ohjelmat. Kaikilta koneilta on myös tulostusmahdollisuus. Lisäksi yhdellä tietokoneella on Paint Shop Pro –ohjelma sekä skanneri ja polttava cd-asema.

KOPIOKONE

Kirjastossa voi ottaa kopioita omasta tai kirjaston aineistosta. Kopiot ovat maksullisia: A4-kokoiset mustavalko 40 snt/kpl, väri 60 snt/kpl sekä A3-kokoiset mustavalko 50 snt/kpl ja värilliset 1 €/kpl. Kysy paljousalennusta asiakaspalvelusta.

DIGITOINTIVÄLINEET

Voit varata käyttöösi laitteet VHS-videotallenteiden, C-kasettien tai LP-levyjen digitointiin. Kuvien, negatiivien, diojen ja asiakirjojen digitointiin on skanneri. Varaukset asiakaspalvelusta tai p. 044 7134530.

MIKROKORTTIEN LUKULAITE

Kirjastossa voi tutkia Sysmää koskevia kirkonkirjoja mikrokorttimuodossa. Lisäksi meiltä löytyy Asikkalan, Hartolan, Heinolan kaupunkiseurakunnan sekä Heinolan maaseurakunnan SSS-kortteja. Aika kannattaa varata etukäteen.

NÄYTTELYTILAT, VITRIINIT JA NÄYTTELYSERMI

Haluatko esitellä omaa harrastustasi tai kokoelmaasi? Ripustettaville näyttelyille on tilaa eri puolilla kirjastoa. Meillä on kaksi lasivitriiniä pienimuotoisiin esittelyihin. Sermiä voi varata pienille valokuva- yms. näyttelyille.  Voit kysyä vapaita aikoja oman kokoelman esille tuomiseksi virkailijoilta p. 044 7134530.

VARATTAVAT TILAT

SALIssa voi järjestää yleisötapahtumia. Siirrämme tuolloin hyllykalusteet alta pois, tilaa järjestyy noin 60 hengelle. Salissa on piano, videotykki, valkokangas ja äänentoistotekniikka.

Kokous- ja neuvottelutila ILOLA on sopiva alle 14 hengen tilaisuuksiin. Tila on varustettu isolla näytöllä, johon voi kytkeä oman tietokoneen.

Pienempään kokous- ja neuvottelutila PAPULAan mahtuu 10 henkeä. Tilassa on minikeittiö, varustuksena jääkaappi, veden-  ja kahvinkeitin. Siirrettävä valkokangas ja videotykki saatavana myös, kysy asiakaspalvelusta.

Pieni kokoustila ELLILÄ sopii enintään 5-6 hengen kokoontumisiin.

Lehtisali KERTUN KAMMARIssa voi myös järjestää yleisötapahtumia. Tilaa järjestyy 40 hengelle.

Tiloja voi varata asiakaspalvelusta p. 044 7134530 tai email kirjasto@sysma.fi