Töitä tarjolla erikoisammattimiehelle

09.07.2021 08:54

Kategoria:

Erikoisammattimies tulee toimimaan Sysmän kunnan alueen kiinteistöjen huolto- ja hoitotehtävissä sekä vesihuollon hoitotehtävissä.

Työtehtäviin kuuluu vedenottamoiden, vesilaitosten sekä paineenkorotuspumppaamoiden käytön valvonta sekä niiden huolto- ja ylläpitotehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös vedenoton vaikutuksien tarkkailu sekä yhtiön vesijohtoverkon huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Tämän lisäksi tehtäviin sisältyy kunnan kiinteistöjen, rakennusten, liikuntapaikkojen ym. hoito- ja huoltotehtäviä.

Alkuvaiheessa tehtävien painopiste on liikuntapaikkojen huollossa. Talvisin työtehtäviin kuuluu mm. tekojääradan huoltotyöt. Työn ohella henkilöä koulutetaan vesihuoltojärjestelmien hoitamiseen, tietojärjestelmiin sekä vesinäytteiden ottamiseen. Työtehtäviin kouluttamiseen sisältyy myös vesinäytteenottokoulutus. Tulevaisuudessa tehtävään valittava erikoisammattimies tulee ottamaan vastuulleen vesi- ja viemärilaitoksen hoitajan työtehtävät.

Tehtävissä tarvitset sujuvaa tietoteknisten järjestelmien osaamista. Sinulla tulee olla vähintään B-luokan ajokorttia, sillä toiminta-alueena on koko Sysmän kunta. Toimialalle soveltuva koulutus, alan työkokemus sekä sähkö- ja automaatiotekniikan osaaminen ja tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen tehtäviin.

Tässä työssä sinun tulee sopeutua joustoihin ja yllättäviinkin tehtäviin. Tehtävissä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, pitkäjänteisyyttä ja määrätietoisuutta sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi Sysmän kunnan teknistä osastoa sekä monipuolisen tehtäväkentän teknisen alan parissa. Tulet viihtymään tehtävässä, mikäli arvostat rentoa ja välitöntä työskentelytapaa. Työssäsi pääset myös takuuvarmasti käyttämään ja kehittämään teknisiä taitojasi sekä asiakaspalvelutaitojasi.

 

Kiinnostuitko? Lue lisää: Erikoisammattimies - Sysmän kunta - Kuntarekry