Liikuntaneuvontaa

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa sopivan liikkumisen aloittamiseksi turvallisesti. Liikuntaneuvoja auttaa asiakasta etenem

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen tai lisäämiseen. Liikuntaneuvoja auttaa sinua löytämään itsellesi mieluisan ja sopivan liikuntamuodon. Liikkumistavoitteet suunnitellaan yhdessä tarpeittesi mukaan. Liikunta on lääkettä. Liikkumalla voit ylläpitää ja edistää omaa terveyttäsi.

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa sopivan liikkumisen aloittamiseksi turvallisesti. Liikuntaneuvoja auttaa asiakasta etenemään pienin askelin kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.

Liikuntaneuvoja on lähellä ihmistä oleva ammattilainen, joka opastaa ottamaan ensimmäiset askeleet oikeaan suuntaan ja aktiivisempaan elämäntapaan.

Voit pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, hoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona tai ottaa itse yhteyttä suoraan liikuntaneuvojaan. Sysmässä liikuntaneuvontaa tarjoaa Sysmän Palvelutalo.

Sysmän Palvelutalo

Toivolantie 8 19700 SYSMÄ
Puh. 044 7659 912
Maksullinen
palvelutalo.fysioterapia@gmail.com
Reeta Viren
044 7659 912
palvelutalo.fysioterapia@gmail.com

fysioterapeutti, liikuntaneuvoja