Yritysneuvonta

Sysmän kunta tarjoaa yritysneuvontaa sysmäläisille yrityksille ja yrittäjäksi aikoville. Tarjoamme yrityksesi tarpeen mukaista palvelua räätälöidysti, etsien oikean henkilön yrityksesi avuksi. Palveluja ovat:

- Yritysten perustaminen
- Yleinen yritysneuvonta
- Talousneuvonta
- Jatkajapalvelu ja sukupolvenvaihdokset lähellä eläköitymistä oleville yrittäjille
- Muut erityistoimenpiteet tapauskohtaisesti

Sysmän kunta on tehnyt ostopalvelusopimuksen ProAgria Etelä-Suomen kanssa yrityspalvelujen tuottamisesta sysmäläisille ja alueelle sijoittumista suunnitteleville yrityksille. Hyödynnä monialaista asiantuntijatiimiä toiminnan kehittämisessä. 


Aloittava yrittäjä

Sisältönä voi olla mm. liikeidean arviointia, liiketoimintasuunnitelman laatimista, kannattavuuden arviointia ja rahoitustukineuvontaa (esim. starttiraha ja investointitukimahdollisuudet).
Saat 16 tuntia maksutonta yritysneuvontaa.

 
Toimiva yritys

Sisältönä voi olla mm. lähtötilanteen kartoituksen jälkeen mm. toimenpide-ehdotuksia investointien suunnitteluun, rahoituksen ja kannattavuuden varmistamiseen.
Kunta vastaa toimivan yrittäjän neuvottelupalvelun kustannuksista kokonaisuudessaan 100%:sti ensimmäiset 4 tuntia.  Tämän jälkeen seuraavat 16 h kustantaa kunta 50%:sti (39,50€/h+alv24%) ja yrittäjän omavastuu on 39,50 €/h+alv24%.

 
Omistajanvaihdosta suunnitteleva yritys

Lähtötilanteen kartoituksen jälkeen toimenpide-ehdotuksia, arvio yrityksen arvosta sekä yritysjärjestelyn veroseuraamuksista.
Yrittäjän omavastuu on 43 €/tunti + alv 24 %. Palvelun kesto sovitaan asiakkaan tarpeen mukaan.
 

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkoaskeleet!

Huom! Yritysasiantuntija Karita Alén on paikalla ajanvarauksella Sysmässä joka kuukauden toisena maanantaina klo 12-16, osoitteessa Sysmäntie 16, vanhan meijerin tiloissa.

Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi ajankohtaisista kehittämisasioista.  Kevään 2023 tapaamispäivät Sysmässä ovat  13.2., 13.3., 11.4., 8.5. ja 12.6.

Karita Alen
Yritysasiantuntija, MMM
ProAgria Etelä-Suomi ry
0400 461 708
karita.alen@proagria.fi

Koulutusmateriaalit:

ProAgria yrityspalvelut Sysmän yrittäjille 20.5.2021

ProAgria, Valtionkonttorin kautta haettavat tämän hetken koronatuet, 20.5.2021

ELY-yrityspalvelut ja rahoitus, 20.5.2021

Kokousmateriaalit yrittäjäillasta 2.11.2021 Lintan kammarilla:

Hämeen Ely-keskus

ProAgria Yrityspalvelut Sysmässä

Päijänne-Leaderin yritysrahoitukset

Hymy Häme II -hanke